Telefoon knop kapot

Hoe vervelend is het als net je favoriete nummer uit je afspeellijst voorbij komt en je volumeknop van je telefoon kapot is, waardoor je het liedje niet meer harder kunt zetten? Of als je die, iets te luid pratende, collega aan de telefoon hebt en je je telefoon niet meer zachter kunt zetten? Juist, een volumeknop van je telefoon die kapot is, is heel vervelend! Gelukkig is een kapotte volumeknop vaak heel gemakkelijk op te lossen met een volumeknop reparatie.

Aan/Uit knop telefoon kapot? Bij TelecomDeluxe repareren wij kapotte Aan/uit knop van telefoons bijna dagelijks. Het komt vaak voor dat een Aan/uit knop van een telefoon kapot is. Tegenwoordig doen we allemaal veel met onze telefoons. We bellen, we appen, we luisteren muziek, we kijken films en series en ga zo maar door. Voor iedere handeling gebruik je weer een ander knop en dus krijgt ook de volumeknop of aan/uit knop van je telefoon veel te verduren. Helaas is de Aan/uit knop van de meeste telefoons niet gebouwd voor dit veelvuldige gebruik en kan het zijn dat je Aan/uit knop van je telefoon kapot gaat.

Als de knop van je telefoon kapot is, wil je dat deze zo snel mogelijk weer werkt. Bij TelecomDeluxe hebben we een grote voorraad aan onderdelen, waardoor je vaak binnen 30 minuten weer buiten staat met een goede werkende telefoon of tablet. Een van de voordelen van Telecomdeluxe is, dat je vaak kunt wachten op je reparatie. Als je een afspraak maakt bij ons, dan weet je zeker dat je direct aan de beurt bent en sta je in de meeste gevallen binnen een half uur weer buiten met een goed werkende Smartphone knop. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, dan kan je jouw telefoon, met kapotte knop, ook naar ons opsturen.

 

Leave a comment