Batterij vervangen

Met een 6,5 inch OLED display dat constant op volle toeren de beste films en series van Netflix streamt, wordt er behoorlijk wat gevraagd van je smartphone. Het is een tablet die qua beeldkwaliteit en kijkervaring bijna niet meer onderdoet voor een iPad. Daarnaast zijn andere features van dit toestel ook waanzinnig. Denk maar aan een A13 Bionic Processor en een bijbehorend werkgeheugen van 4 gigabyte. Het kan dan ook niet anders dan dat jou smartphone een krachtige lithiumbatterij in zich draagt om alle onderdelen lang genoeg van stroom te voorzien. Met een capaciteit van 3.969 mAh kun je 80 uur onafgebroken met vrienden en familie aan de telefoon hangen. Het lijkt ongelofelijk maar deze batterij gaat schuil in dit toestel. Lithiumbatterijen zijn tot grootse prestaties in staat, er komt echter een moment dat de batterij van je telefoon sneller leeg gaat raken. De reden hiervan is dat dit soort batterijen steeds een fractie minder opgeladen raken en een beperkt aantal keren geladen en ontladen kunnen worden. Dat zal je voor 1,5-2 jaar (afhankelijk van je gebruik) niet zo snel merken maar daarna is de kans groot dat je iPhone samsung huawei of andere merk telefoon batterij een keer vervangen moet worden. Voorkom dat je phablet constant aan de lader moet hangen en laat de batterij tijdig vervangen bij TelecomDeluxe. Wij rekenen een scherp tarief, doen een nieuwe originele Apple Samsung Huawei of andere telefoon merk accu terug in je toestel en binnen een halfuur kun je weer de vetste foto’s en video’s schieten.

Heeft je Smartphone een nieuwe batterij nodig?

Als de batterij snel leeg raakt van je Smartphone dan lijkt het voor de hand te liggen dat deze vervangen moet worden. Het komt echter genoeg voor dat het defect elders blijkt te liggen. Daarbij kun je denken aan een slechte oplader of dat er een ander defect in de phablet schuilgaat die maakt dat de batterij extra snel leeg raakt. Om de reparatietijd zo minimaal mogelijk te houden en om te kunnen garanderen dat jij weer met een goed werkend toestel naar huis gaat, doen we daarom altijd eerst een gratis check-up. Dit betekent dat we goed intern kijken of er geen andere oorzaak ten grondslag kan liggen aan een slecht functionerende batterij. Dat is een extra service van TelecomDeluxe voor jou.

De vervangen batterij van je telefoon is origineel

Originele onderdelen staan erom bekend niet bepaald goedkoop te zijn. Dit is echter niet zonder reden. Als je bijvoorbeeld een batterij voor de iPhone 11 Pro Max of een Samsung S20 Ultra die origineel is vergelijkt met een namaakaccu, dan kom je tot de conclusie dat laatstgenoemde veel mindere prestaties levert. De batterij lijkt in eerste instantie even krachtig maar de levensduur is vele malen korter. Ook kunnen bij namaakbatterijen de afmetingen zeer minimaal afwijken. Het gevolg is dat de accu niet nauwkeurig aansluit in je phablet waardoor er problemen met de energietoevoer kunnen ontstaan. Wij raden daarom ten zeerste aan alleen een nieuwe iPhone 11 Pro Max batterij te plaatsen die van Apple is. Bij TelecomDeluxe kun je hiervan op aan. Wij werken uitsluitend met originele onderdelen dus bij het plaatsen van een nieuwe batterij boet je nooit in op kwaliteit.

Leave a comment